image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Deșeuri neevacuate de două luni la Colonița; Localnicii plătesc pentru evacuarea lor, dar fără niciun rezultat

Locuitorii unui bloc din satul Colonița au o mare problemă, chiar lângă casă. De aproximativ doua luni, nimeni nu răspunde de evacuarea gunoiului.

Deșeurile sunt stocate într-un loc neautorizat și devin un pericol pentru oameni. De vinaă ar fi, in primul rând, unii indivizi iresponsabili, dar și primaria, care a plasat domeniul pe seama unei firme private.

Localnicii spun că merg la primărie și plătesc pentru evacuarea deșeurilor, dar fără niciun rezultat. Movila de gunoi crește neîncetat.

Locatarii spun că de vină sunt oamenii, care s-au obișnuit să arunce gunoiul unde le place lor.

Am căutat-o pe Angela Zaporojan, primarul satului Colonița, însă aceasta nu era la locul de muncă, iar la telefon nu ne-a răspuns. Am vorbit însă cu Adrian Barbăneagră, administratorul întreprinderii ”Ecogospodar”, firma care răspunde de evacuarea deșeurilor din sat. Acesta recunoaște că este o problemă, dar abia acum a început să activeze și nu cunoaște prea bine localitatea.

În locul neautorizat pentru deșeuri aruncă gunoi aproximativ 150 de oameni, care stau în trei blocuri de pe strada 31 august din Colonița.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: