image
Sursa foto: libertatea.ro

Coșmarul unui bărbat din Marea Britanie: E confundat pe stradă cu fratele său geamăn, condamnat pentru pedofilie

Viața lui Owen Evans s-a schimbat radical, după ce fratele său geamăn Gavin a fost condamnat la închisoare pentru că a distribuit imagini pornografice cu minori abuzați. Deși spune că nu are nicio vină, englezul de 42 de ani spune că trăiește un coșmar întrucât este confundat cu fratele său geamăn.

Owen Evans a mărturisit că partenerul său a fost acuzat că trăiește cu un „pedofil”, în timp ce se plimba pe străzile orașului Swansea din Marea Britanie. Mai mult, bărbatul spune că se teme că de acum înainte se va „simți mereu amenințat”, relatează The Sun.

Fratele său geamăn, Gavin Oliver Evans din orașul Glanamman, a fost condamnat la patru ani închisoare, fiind acuzat de distribuire de imagini cu copii abuzați. Mai mult, magistrații Curții Regale din Swansea au precizat că, englezul a avut discuții pe teme sexuale cu fetițe vulnerabile, pe Internet.

Ulterior, polițiștii au descoperit în telefonul mobil al bărbatului imagini cu minore de patru ani care fuseseră abuzate sexual. „Oamenii îmi vor spune toată viața că sunt un pedofil. Mă voi simți mereu amenințat”, a declarat Owen Evans, fratele geamăn al bărbatului condamnat la închisoare, pentru Wales Online. „Ceea ce el a făcut este șocant – am fost umilit”, a spus Evans, care a precizat că nu are nicio vină pentru faptele comise de fratele său geamăn. Owen, care lucrează în domeniul securității, susține că fratele său geamăn ar fi trebuit să primească o pedeapsă mai dură, scrie libertatea.ro

Owen (stânga) se simte condamnat pe viață după ce fratele lui geamăn a ajuns la închisoare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: