image
Sursa foto: libertatea.ro

O tânără de 20 de ani a murit electrocutată după ce a folosit telefonul mobil în baie

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Moscova, cunoscută doar sub numele de Anastasia, a fost găsită fără suflare de mama ei, când femeia s-a întors acasă de la muncă. 

Fata avea telefonul mobil într-o mână și dopul de la cadă în cealaltă. Ea a murit după ce s-a electrocutat încercând să-și încarce dispozitivul mobil, potrivit mirror.co.uk. Mama tinerei a povestit că a chemat ambulanța, dar, din păcate, șocul electric a fost extrem și medicii nu au mai putut face nimic pentru fiica ei. Moartea Anastasiei este al cincilea caz de acest gen în ultimul an de zile.

O adolescentă de 14 ani din Cheboksary a murit acum o săptămână după ce telefonul i-a alunecat din mână și a căzut în cada plină cu apă. În luna decembrie a anului trecut, Irina Rybnikova, în vârstă de 15 ani, a murit. Fata a intrat în baie, și-a pus iPhone-ul la încărcat și a intrat în cadă. Ea a scăpat telefonul accidental în apă, în timp ce le trimitea mesaje prietenilor ei. Un incident asemănător a avut în Franța, scrie libertatea.ro.

O  fată în vârstă de 17 ani a murit în timp ce se afla în duș, după ce și-a verificat telefonul mobil, care era conectat la o priză electrică. Mama tinerei a fost cea care a găsit-o prăbușită în baia din locuința lor din Outreau.

Noutăţile partenerilor

comentarii: