(video) Ilan Șor: „Începând de mâine, demarează lucrările de modernizare a iluminatului stradal în 104 localități unde am câștigat”

În cadrul unui briefing de presă, liderul Partidului Șor, lan Șor, a anunțat că începând de mâine, 11 aprilie, vor demara lucrările de modernizare a localităților în cadrul celor două cirscumscripții în care formațiunea a obținut mandatele de deputat.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit lui Ilan Șor, în 104 localități care fac parte din circumscripțiile nr. 18 și nr.19, în decurs de un an, va fi modernizat în totalitate iluminatul stradal.

„Cum și am promis, după alegeri, începem să muncim în circumscripțiile unde am câștigat. Începând de mâine, încep lucrările de modernizare în 104 localități. Garantez, că în 12 luni, în totalitate vor fi finaliza lucrările. Vreau să anunț că în anul următor vor fi reparate drumurilor, al treilea de mandat ne vom implica în sfera medicinală, iar în anul 4, toate instituțiile de învățământ vor fi reparate”, a declarat Ilan Șor.

Banii cu care Partidul Șor finanțează proiectul de iluminare stradală în localitățile din circumscripțiile 18 și 19 sunt din Asociaţia Obştească „Pentru Orhei”.


Pub