SUA: Un curcan sălbatic a provocat moartea unui motociclist

PE SCURT

Un motociclist de 70 de ani Michigan, Statele Unite ale Americii, a murit duminică după ce un curcan sălbatic s-a lovit de pieptul bărbatului. Bătrânul a pierdut controlul motocicletei și s-a lovit de parapet, unde și-a tăiat piciorul stâng. Bărbatul a murit la spital a doua zi de la accident, scrie Detroit Free Press.

PE LUNG

Accidentul s-a petrecut mai exact în Oakland Township, Michigan, aproximativ la amiază. Bărbatul purta cască pe cap, mergea pe motocicleta lui Triumph 2005, când o turmă de curcani sălbatici au început să traverseze strada. Una dintre păsări a decis să-și ia zborul, lovindu-l pe bărbat în piept.

Bătrânul a pierdut controlul volanului și s-a lovit de parapetul drumului. În rezultat, bărbatul a fost tăiat grav la piciorul stâng. După ce a fost transportat la spital, acesta a decedat.

Poliția investighează cazul.

În statul Michigan sunt aproximativ 200 de mii de curcani sălbatici.

Din 2016 scriu despre drepturile femeilor, violența domestică și hărțuire sexuală. Apoi mă concentrez pe democrația locală, reforma administrației publice și pe cum oamenii din sate pot avea condiții mai bune de trai. Îmi pun întrebări despre ce ne doare pe noi, ce iubim și ce ne face mai puternici, iar răspunsurile le găsesc în istoriile umane care apar pe Moldova.org.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.