Încalcă regulile și se laudă pe facebook
Social 10 aprilie 2019, 20:42 | 1139

A încălcat mai multe prevederi ale Regulamentul Circulației Rutiere și a transmis isprava sa în direct pe o rețea de socializare. Este vorba despre o tânără șoferiță din Chișinău, care va trebui să răspundă acum pentru faptele sale și pentru că i-a pus în pericol pe alți participanți la traficul rutier. Asta pentru că ea a intrat în atenția Inspectoratului Național de Patrulare.

Tânăra s-a filmat în timp ce trece de câteva ori la culoarea roșie a semaforului, depășește limita de viteză, conduce haotic și circulă pe contrasens. Mai mult, la un moment dat, ea a trecut pe lângă un echipaj de poliție, iar apoi a mers mai departe, amuzându-se de faptele sale. Toate acestea s-au întâmplat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău.

În urma acestei transmisiuni în direct, mai mulți utilizatori ai internetului s-au revoltat și au trimis imaginile la poliție, cerând să se ia măsurile de rigoare. Reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare ne-au spus că urmează să o găsească pe tânără și să o sancționeze.

Tânăra respectivă nu este la prima abatere de acest fel. În luna martie a anului trecut, ea s-a filmat în timp ce conducea, tot pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, cu viteza de peste 200 de kilometri pe oră.

Opinia ta contează. Comentează!