(foto) Karma Automotive a făcut un Revero exclusiv înainte de prezentarea unui trio de maşini

Compania Karma Automotive din California, anterior aflată în posesia celebrului designer Henrik Fisker, a anunţat despre redenumirea uzinei proprii din Moreno Valley în Centrul de Inovare şi Individualizare Karma (Karma Innovation and Customization Center (KICC)).

Aceasta va fi noua casă în care va fi construită noua generaţie a maşinii de lux Revero!

Pentru a prezenta direcția de personalizare, împreună cu capacitățile în creștere și skill-urile forței de muncă a KICC, producătorul auto a pregătit de asemenea o ediţie one-off, vândută preliminar, a modelului actual Revero, ca un exemplu ce demonstrează că va putea realiza în viitor maşini de colecţie în baza comenzilor speciale.

Despre Karma Revero Black Ocean se ştie doar că a primit mai mult de 80 elemente unice de design, de la un finisaj manual unic pe caroserie cu vopsea, până la diverse tratamente exterioare/interioare și semnături pentru a crea o declarație foarte îndrăzneață și un look care să poată întoarce capete.

La capitol tehnic nu s-a intervenit, astfel încât a rămas un plug-in hybrid care are două motoare electrice, ce produc în total 409 CP şi 1.330 Nm de cuplu. Pentru a-i mări autonomia utilizează şi un motor turbo de 2.0 litri pe benzină, care produce 238 CP şi alimentează o baterie cu o capacitate de 20.8 kWh.

Doar cu energie electrică poate rula în jur de 80 de km, însă autonomia totală este limitată la 483 de km.

KICC este de așteptat să joace un rol cheie în avansarea strategiei de afaceri anunţată mai devreme şi să crească în această nişă a maşinilor electrice de lux. Inovația tehnologică și personalizarea sunt printre elementele centrale ale planului de afaceri și de produse al Karma, care se întinde pe întreg următorul deceniu.

KICC produce în prezent modelul Revero din gama anului 2019 și se pregăteşte pentru a face următoarea generație Revero, programată să ajungă la dealeri deja din a doua jumătate a acestui an.

Noua generaţie Karma Revero, alături de un proiect dezvoltat în comun cu Pininfarina și un Vision concept car full electric, vor debuta săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Shanghai, marcând astfel o nouă etapă importantă în istoria şi dezvoltarea firmei.

Despre noul Revero se ştie că va rămâne la fel un sedan. În plus faţă de un design absolut nou, va mai beneficia şi de o unitate de propulsie actualizată. Aici un rol important îl va juca un motor BMW TwinPower Turbo cu trei cilindri în linie, care va alimenta un generator electric de la bord şi va spori astfel performanţa totală a maşinii.

De asemenea, ni se spune că inginerii companiei au reproiectat agregatele electrice care vor sta la baza noului automobil. Pe lângă motorul cu ardere internă va exista un nou şi mai puternic set de acumulatori litiu-ion de înaltă tensiune, dar şi o nouă punte spate cu două electromotoare montate transversal.

Cu tracţiune spate, acest sedan va putea face sprintul 0-96 de km/h în 4.5 secunde, cu aproximativ o secundă mai repede decât maşina pe care o va înlocui.

Află mai multe despre actualul Karma Revero din această frumoasă broşură:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/