/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un bebeluș, găsit fără semne de viață într-o pungă, în lacul La Izvor

missing
10 aprilie 2019, ora 19:55

Cadavrul unui nou născut a fost descoperit astăzi, 10 aprilie în lacul La Izvor din cartierul Sculeanca al Capitalei.  Bebelușul a fost descoperit de câțiva voluntari care făceau ordine prin zonă. Apelul la poliție a parvenit în jurul orei 17:40.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, „Grupul de voluntari, în timp ce făceau curățenie în parcul La Izvor au observat în apă o pungă ce plutea, iar când aceștia au tras punga la mal, au observat cadavrul unui nou născut. La examinarea de către medicul legist s-a stabilit că este fetiță.”

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, iar Inspectoratul de poliție Buiucani a pornit un proces penal pe marginea acestui caz. Toate circumstanțele, urmează a fi stabilite.

Mama bebelușului urmează a fi identificată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram