image
Sursa foto: Getty Images

Romelu Lukaku vrea să schimbe campionatul: Granzii Italiei sunt pe urmele atacantului belgian

Romelu Lukaku ia în calcul o despărţire de Manchester United şi nu exclude nici varianta de a pleca din Premier League, unde a mai evoluat pentru Chelsea, West Bromwich şi Everton. Cele trei mari echipe ale Italiei - Juventus, Inter Milano şi AC Milan - îl vor pe atacantul belgian, scrie The Sun

Fotbalistul de 25 de ani ar costa 75 de milioane de lire sterline (87,2 milioane euro), adică aceeaşi sumă pe care United a plătit-o în schimbul său, în 2017, când l-a cumpărat de la Everton.

"Caută o cale să aibă o carieră în care să joace în mai multe ţări, pentru că îşi doreşte să câştige trofee şi să-şi arate valoarea, pentru a le spune copiilor săi 'am câştigat acolo şi am câştigat acolo' şi 'am fost un jucător foarte bun în toate campionatele de top'.

Competiţia pentru locurile 3-4 este foarte strânsă în Anglia, aşa că trebuie să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului", a declarat agentul belgianului, Federico Pastorello.

Romelu Lukaku a marcat 15 goluri în acest sezon, 12 dintre ele în Premier League, iar în ultima perioadă nu mai este titular indiscutabil la formaţia de la Old Trafford.

Dacă va ajunge în Italia, Romelu Lukaku ar putea fi adversarul fratelui său, Jordan Lukaku, jucătorul celor de la Lazio.

Despre posibilitatea ca Juventus să-l transfere pe Romelu Lukaku s-a vorbit de mai multe ori în trecut. La Inter, belgianul ar urma să-l înlocuiască pe Mauro Icardi, în timp ce conducerea lui Milan îl vede partenerul ideal pentru revelaţia Krzysztof Piatek, golgheterul rossonerilor în acest sezon, deşi a ajuns pe San Siro doar în ianuarie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: