image
Sursa foto: chisiăufail//facebook

Două accidente la aceeași intersecție din capitală; O ambulanță, la fața locului // FOTO

Două accidente rutiere s-au produs la aceeași intersecție în doar trei ore. Este vorba despre intersecția străzilor Sfatul Țării și Alexei Șciusev. Potrivit martorilor, primul accident ar fi avut loc astăzi la ora 08:15, iar al doilea în jurul orei 11:05.

Din imaginile publicate pe Facebook se vede că la fața locului a fost solicitată și o ambulanță. În același timp, agenții de patrulare dirijau traficul rutier în zonă.

chisiăufail//facebookchisiăufail//facebook

Accidentul cu implicarea a două automobile de marca Opel și Audi a provocat victime. O pasageră din automobilul Opel a ajuns la spital. Potrivit poliției, șoferița automobilului Opel nu a cedat trecerea celeilalte șoferițe a mașinii de marca Audi. În dependență de gravitatea leziunilor corporale provocate victimei va fi stabilită pedeapsa pentru cea care se face vinovată de producerea accidentului rutier.

chisiăufail//facebookchisiăufail//facebook

Cel de-al doilea accident s-a produs după ce șoferul mașinii de marca Honda nu a cedat trecerea unui Lexus. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Conducătorul auto care va fi găsit vinovat de producerea accidentului va fi sancționat cu șase puncte de penalizare și amendat 1500 de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: