De sărbătorile de Paști, fabrica de mobilă Ambianța este alături de tine!

E primăvară și avem cu toții o doză dublă de dispoziție și inspirație, pentru că de Sfintele sărbători de Paști fabrica de mobilă Ambianța este alături de tine.

Foto: ambianta.md

Acum ai cele mai bune reduceri la mobila Ambianța! Dormitoare, saltele ortopedice, bucătării, grupuri de colț... fă-ți un cadou adevărat ție și familiei tale!!! Te așteptăm în magazinele noastre!

De sărbătorile de Paști, fabrica de mobilă Ambianța este alături de tine / Sursa:ambianta.md

În apropierea Sărbătorilor Pascale, Ambianța ți-a pregătit cele mai dorite, apreciate și utile cadouri pentru casa ta!

Reduceri Ambianța / Sursa:ambianta.md

Ai ales cadou mai mare decât bugetul alocat inițial? Nu e o problemă! Noi avem pentru tine câteva soluții de achitare în rate! Comanda se perfectează în 30 de minute, doar cu buletinul.

Noi efectuăm livrarea gratuită în perimetrul municipiului Chișinăului pentru comenzile care depășesc 3000 de lei, iar instalarea se include în preț!!! De asemenea, împreună găsim soluții pentru livrare și instalare în orice colț al Moldovei.

Reduceri Ambianța / Sursa:ambianta.md

Corporația "Ambianța" a fost fondată în anul 1999, ghidată de dorința de a contribui la confortul unui număr larg de persoane prin oferirea produselor de calitate la prețuri cât mai accesibile.

Reduceri Ambianța / Sursa:ambianta.md

În prezent, „Ambianța" include mai multe societăți comerciale în Republica Moldova, România și Marea Britanie.

Reduceri Ambianța / Sursa:ambianta.md

Construcția mobilei "Ambianţa" permite cumpărătorilor să asambleze ușor orice set de mobilă. Din acest considerent produsele noastre sunt comercializate în mai multe țări din Uniunea Europeană, printre care România, Mare Britanie și Germania.

Liniile noastre de producere sunt dotate cu utilaj și tehnică de ultima oră, majoritatea din ele de origine germană și italiană (HOLZMA, HOMAG, WEEKE, VITAP, BIESSE).

Mai multe detalii pe www.ambianta.md!

Pentru noutăți despre produsele noastre: facebook/OK/Instagram


// console.log('no ads situation')