(video) Premieră mondială: Noul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC

Sportiv, elegant, inteligent și dinamic: noul CLA 35 4MATIC este cel mai recent punct de intrare în lumea Mercedes-AMG și este mai puternic orientat spre stilul de viață. Coupeul cu patru uși împarte tehnologia progresivă cu clasa A produsă în Affalterbach, dar este chiar mai îndrăzneț prin designul său iconic și cu asistentul inteligent de interior inclus în sistemul MBUX.

Foto: autoblog.md

Prin ce se deosebeşte deci un CLA 35 4MATIC de un CLA obişnuit? În primul rând prin esteticul exterior. Designul iconic al lui CLA Coupe este unul dintre principalele motive pentru achiziționarea mașinii. Designerii AMG, prin urmare, mai mult sau mai puțin au păstrat forma de bază cu proeminente în zona roților și o talie subțire sportivă. Cele două muchii longitudinale de pe capotă au fost, de asemenea, adoptate ca detalii sportive.

Pentru un contrast, nouă este grila radiatorului şi bara de protecţie posterioară cu două prize mari de aer, tipice modelelor AMG entry-level. Alte caracteristici distinctive includ elemente cromate pe prizele de aer, noi praguri laterale, jante din aliaj uşor de 18 inci (opţionale de 19 inci), un difuzor integrat în bara de protecţie posterioară, o mică buză pe capacul portbagajului în rol de spoiler şi două terminaţii rotunde ale eşapamentului. Află mai multe pe AutoBlog.MD


Pub