Locuitorii comunei Jora de Mijloc „se despart” de Marina Tauber. Primărița: Partidul ȘOR va continua modernizarea tuturor localităților din raionul Orhei

Primăriața comunei Jora de Mijloc și-a anunțat demisia. Cel puțin, aceasta se arată într-un comunicat al Partidului ȘOR.

Foto: UNIMEDIA

De menționat că primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, a fost aleasă deputat din partea circumscripției uninominale Nr 19 la scrutinul parlamentar din 24 februarie.

„Grație susținerii Dvs. am devenit deputat în Parlamentul Republicii Moldova, acum problemele și dorințele Dvs. le pot reprezenta și apăra la un alt nivel, la nivel de stat. ​ Dvs. ați fost punctul de reper pentru a schimba viitorul întregii comunități a satelor moldovenești. Dvs.ați fost învățătorii mei, pașii importanți în politică i-am făcut cu Dvs., și mereu o să Vă fiu recunoscătoare pentru emoțiile care le - am trăit cu Dvs. și etapele prin care am trecut împreună”, a menționat Marina Tauber, adresându- se la joreni și lopatneni.

Ea le-a mulțumit localnicilor atât pentru susținerea acordată în mai​ 2018, când au ales-o în funcția de primar, dar și pentru cea oferită la alegerile parlamentare din 24 februarie. „Astăzi vă rog să fiți alături de mine în acest pas important și responsabil pentru noi toți. Anume Comuna Jora de Mijloc a dat speranța tututor satelor din circ.19, din raionul Orhei, din Republica Moldova, că localitățile rurale și locuitorii satelor moldovenești merită să trăiască în alte condiții, mult mai bune, mult mai dezvoltate ”, a menționat Marina Tauber.

Tot aici deputatul Marina Tauber a anuțat că în funcția de primar interimar rămâne, Sergiu Labliuc, cel care până acum și-a exercitat funcția pe viceprimar al comunei și a muncit cot la cot cu Marina Tauber și întreaga echipă a primăriei, fiind o persoană care se bucură de încerederea sătenilor.

Luni, 8 aprilie, au expirat cele 30 de zile timp în care trebuia să renunțe la funcțiile incompatibile cu mandatul de deputat.

Amintim că Marina Tauber deține funcția de primăriță a comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei, din mai 2018 și este vicepreședinta Partidului „Șor”.


Pub