(video) Premieră: Volvo FH cu I-Save – Cel mai bun autocamion de cursă lungă

Când vine vorba despre combustibil, important nu este doar cât puteți economisi, ci mai ales ce puteți realiza cu fiecare litru. Obținerea unui echilibru perfect între economia de combustibil, manevrabilitate și performanță nu a fost o sarcină ușoară. Până acum.

Cu noul Volvo FH cu I-Save, puteți reduce consumul de combustibil, fără a compromite nici productivitatea, nici bucuria de a conduce.

Foto: autoblog.md

Volvo FH cu I-Save este ideal pentru majoritatea activităților de transport de cursă lungă. Fiecare aspect a fost adaptat pentru activitățile solicitante de cursă lungă făcând din aceasta o investiție care a meritat. Mai ales dacă dumneavoastră sau șoferii dumneavoastră conduceți pe distanțe lungi, de exemplu, 120.000 km/an sau mai mult. Cu alte cuvinte, cu cât distanțele pe care le parcurgeți sunt mai lungi, cu atât puteți economisi mai mult, și astfel transportul devine mai profitabil.

Volvo FH cu I-Save combină noul motor Volvo D13TC – cel mai eficient motor Volvo de până acum în privința consumului de combustibil – cu un set de caracteristici ultramoderne pentru economisirea combustibilului. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub