Blocul ACUM: PSRM urmează agenda PD
Politic 9 aprilie 2019, 17:53 | 2750

"PSRM a ales agenda Partidului Democrat si personal, a lui Plahotniuc”. Este reactia Blocului ACUM Platforma DA si PAS la refuzul socialistilor de a discuta public pachetul de legi pentru dezoligarhizarea statului. Socialistii nu au curajul sa porneasca lupta impotriva regimului oligarhic, au dedus deputatii Blocului ACUM, care cer reluarea in regim de urgenta a sedintei Legislativului, intrerupta la 21 martie.

Potrivit Blocului ACUM, socialiștii nu au curajul să intre în luptă împotriva regimului oligarhic.

Liderii blocului ACUM au mai declarat că, în prezent, socialiştii promovează cele două opțiuni ale Partidului Democrat: alegeri anticipate pe sistemul actual de vot sau o coaliție dintre PD și PSRM. Opțiunea de bază o va alege tot Partidul Democrat, spun copreşedinţii opoziţiei pro-europene.

Liderii blocului ACUM au mai declarat că fără eliminarea mafiei de la guvernare şi fără eliminarea lui Vladimir Plahotniuc din toate schemele criminale, în Republica Moldova nu se va trăi bine. Solicitată pentru o reacţie, purtătoarea de cuvânt a PSRM, Irina Astahova a spus că nu va oferi niciun comentariu şi că liderii PSRM vor ieşi mâine cu declaraţii. Reprezentantul PD, Vitalie Gamurari, nu ne-a răspuns la telefon.

Opinia ta contează. Comentează!