15:38:50 25.04.2024
Stiri

Observaţiile lui Ghimpu: „Așa mișcări aberante, lipsite de logică elementară, până la apariția Blocului ACUM, lumea politică n-a mai văzut și n-a mai întâlnit!"

Politică 09.04.2019 07:59 Vizualizări2020 Autor: Ziarul National
Observaţiile lui Ghimpu: „Așa mișcări aberante, lipsite de logică elementară, până la apariția Blocului ACUM, lumea politică n-a mai văzut și n-a mai întâlnit! Facebook


Preşedintele de onoare al Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, consideră că reprezentanţii Blocului „ACUM” ar fi mai mulţi preocupaţi să-şi salveze propria imagine, iar din acest motiv au făcut mişcarea cu invitarea PSRM la discuţii.

„Cum Blocul ACUM vrea să-și salveze ACUM „onoarea și demnitatea”. Și din nou la noi - ca la nimeni: te invită socialiștii la o discuție - nu te duci; te invită șeful statului - accepți invitația, mergi la întâlnire, dar nu dai mâna cu el (după ce au umblat împreună îmbrățișați prin PMAN), - adică, cine mai ești și tu, de întinzi mâna?... Apoi, după ce mai dormi niște nopți, îți dai seama că „salvarea” statului capturat e în socialiști, sai repede din pat, te speli pe față fără să te trezești ca lumea și începi să le scrii o invitație de chemare la discuții publice! O pui pe facebook și consideri, că lucrul cel mare s-a făcut...

Așa mișcări aberante, lipsite de logică elementară, până la apariția Blocului „ACUM” lumea politică n-a mai văzut și n-a mai întâlnit! Să refuzi invitația socialiștilor, apoi să nu dai mâna cu Dodon, care știi că este nu doar șeful statului, dar și liderul socialiștilor... Ceea ce înseamnă că a ajunge deputat pe departe nu înseamnă a deveni automat și politician.

Așa-i, stimați cetățeni, când unii sunt votați doar pentru că, folosind avantajul deținerii unui post privat de TV, au promovat minciuna și au manipulat creierii spectatorilor / potențialilor alegători (în majoritatea cazurilor), pentru a ajunge cu orice preț la putere.

Pentru mine răspunsul socialiștilor este dinainte știut. Un lucru mă deranjează - că Blocul ACUM crede că salvarea statului de drept, a democrație și a cursului european poate veni din partea urmașilor lui Lenin și a unui partid, susținut puternic de Kremlin.

Se creează impresia că cei din Blocul ACUM mai mult se gândesc cum să-și salveze propria imagine, nu statul!", a scris Ghimpu pe Facebook.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md