Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 10 aprilie, o zi de miercuri cu ploi și umbrele colorate

pexels-photo-1841840
Foto: Đỗ Linh

O zi de joi în care norii acoperă soarele, iar ploaia reînvie natura nu trebuie petrecută între patru pereți. Ieși afară, umple-ți plămânii cu aer proaspăt, de după ploaie, de primăvară și colorează-ți ziua. Dacă încă nu te-ai decis unde ai putea merge, #diez îți recomandă o serie de evenimente frumoase.

# Discuție publică: Piețele din Chișinău trebuie reorganizate

Image may contain: text

PRIMĂRIAMEA a cercetat problema piețelor și a identificat că cetățenii sunt deranjați de condițiile sanitare și de păstrare a produselor agroalimentare, de aspectul dezorganizat și inestetic al unităților de comerț, de prezența comerțului stradal neautorizat de pe lângă piețe și lipsa igienei și numărul redus al wc-urilor. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Miss ASEM – Viitoarea femeie de Afaceri, ediția a XVII-a

Image may contain: text

Academia de Studii Economice a Moldovei, sub egida Rectorului şi Senatul Studenţesc al ASEM organizează cea de-a XVII- a ediţie concursului de frumuseţe şi inteligenţă „Miss ASEM”, tinerele aspirante la titlul de „cea mai frumoasă domnişoară care va reprezinta ASEM-ul în anul 2019”. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Innovatic Fest/Roboshow

Image may contain: one or more people and text

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului). Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Fii Tu iepurașul de Paște

Image may contain: text

Donează lucruri și produse familiilor vulnerabile și orgnizează-le, astfel, un Paște deosebit. Fii TU iepurașul, iar echipa Proimobil te ajută să fii mai aproape de cei care au nevoie. Adu orice tip de produse sau lucruri necesare copiilor sau adulților: haine, jucării, rechizite, produse de igienă, mâncare, bani. Mai multe detalii vezi aici. 

# Seara de cultură Japoneză

No photo description available.

În program vor fi: cântece japoneze, prezentare despre Japonia, atelier de origami, desert japonez. Intrarea este liberă. Mai multe detalii găsiți aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente