image
Sursa foto: digisport.ro

Paul Pogba face presiuni pentru a ajunge la Real Madrid: Galacticii i-ar oferi şase ani de contract

Paul Pogba îşi doreşte să joace pentru Real Madrid din sezonul viitor. Mijlocaşul francez face presiuni pentru a ajunge pe Santiago Bernabeu, potrivit jurnaliştilor de la abc.es.

Zinedine Zidane e foarte interesat de transferul compatriotului său, care a fost dorit de Real Madrid şi înainte de realizarea transferului la United.

"Galacticii" nu au fost dispuşi însă să ofere preţul plătit de Manchester United lui Juventus pentru mijlocaşul francez în 2016, 105 milioane de euro.

Agentul Mino Raiola i-ar fi promis însă lui Pogba că va încerca să-l ducă la Real Madrid după primii trei din cei cinci ani de contract cu United, adică în această vară.

Paul Pogba a refuzat deja două oferte de prelungire a contractului din partea lui Manchester United. I-ar fi transmis atât fostului manager al "diavolilor", Jose Mourinho, cât şi actualului, Ole Gunnar Solskjaer, că îşi doreşte să meargă la Real Madrid, motiv pentru care relaţia francezului cu Solskjaer nu ar fi prea bună.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, nu şi-a ascuns admiraţia pentru Paul Pogba. "Îmi place mult Pogba, îl cunosc personal. E un fotbalist diferit, care ştie atât să atace, cât şi să se apere, face totul pe teren", a spus "Zizou".

120 de milioane de euro este suma pe care Real Madrid ar fi gata să o ofere pentru Paul Pogba, căruia vrea să-i propună un contract pe şase ani.

Potrivit sursei citate, Manchester United ar vrea 145 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului francez în vârstă de 32 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: