Un deținut de la Penitenciarul nr.4-Cricova a evadat! Acesta are 34 de ani și este condamnat la 6 ani de pușcărie

Un deținut de la Penitenciarul nr.4-Cricova a evadat astăzi, 8 aprilie, în jurul orei 14:00, prin sectorul zonei de producere. Acesta are 34 de ani și este condamnat la 6 ani privațiune de libertate, pentru infracțiuni contra proprietății.

Foto: deținut

Condamnatul Bagrin Dmitrie este născut la data de 5 martie1985, locuitor al s. Pleşeni, r-ul Cantemir, moldovean, cetăţean al RM, studii medii incomplete, nesupus militar, anterior condamnat, pe cazul dat judecat la data de 11.12.2018 prin Decizia Curţii de Apel Chişinău, în baza art. 188 alin. (2) lit. e), f), art. 82 CP RM pe termen de 6 ani 6 luni închisoare.

deținut / Sursa:deținut

Actualmente, angajații sistemului administrației penitenciare, în comun cu organele de poliție, întreprind măsuri speciale de investigație pentru căutarea şi determinarea locului aflării acestuia, informează Administrația Națională a Penitenciarelor.

În cazul în care îi va fi stabilită vinovăția, acesta riscă să fie condamnat până la 3 ani închisoare în baza art. 317 Cod Penal al Republicii Moldova (evadarea din locurile de deținere, savîrșită de persoana care execută pedeapsa cu închisoare).


Pub