O mașină a luat foc în capitală
Social 8 aprilie 2019, 19:20 | 860

O mașină a luat foc, noaptea trecută, pe șoseaua Muncești din Chișinău. Șoferul și pasagerul acestuia au supraviețuit. Detalii - în următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, șoferul în vârstă de 32 de ani conducea cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Imediat după impact, mașina a luat foc. Cele două persoane au reușit să iasă până la venirea pompierilor. Deocamdată, nu se cunoaște dacă șoferul era sau nu în stare de ebrietate.

Un alt accident s-a produs duminică pe șoseaua Chișinău - Anenii Noi. Doi oameni au murit pe loc, după ce un taxi a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autocar, în care se aflau cinci persoane. Victimele sunt taximetristul, un bărbat de 38 de ani, și pasagera acestuia, care urma să ajungă la Chișinău. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a descarcera cadavrele blocate în autoturismul avariat.

Un șofer a pierdut controlul microbuzului și s-a răsturnat pe carosabil, în apropierea satului Peresecina, raionul Orhei. Imediat la fața locului a fost chemată ambulanță, dar nimeni nu a avut de suferit. Din imaginile postate pe o rețea de socializare se vede cum mai multe persoane s-au oprit pentru a-l ajuta pe șofer să iasă din mașina avariată.

În preajma aceleiași localități, un camion a ajuns într-un șanț după ce s-a ciocnit violent cu un microbuz, într-o curbă periculoasă. Se presupune că ambii șoferi nu au respectat distanța corespunzătoare între unitățile de transport. Și în acest caz, nimeni nu a avut de suferit. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în zilele de sâmbătă și duminică, s-au produs 17 accidente rutiere, în care au decedat trei persoane, iar 21 au fost traumatizate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie