Irena Boclincă, luată drept Dăncilă
Externe 8 aprilie 2019, 20:41 | 2053

Actrița Irena Boclincă a fost confundată cu premierul României, Viorica Dăncilă, pe care a și parodiat-o mai apoi la un show de umor. S-a întâmplat în Piața Obor din București, unde compatrioata noastră a vrut să se convingă de faptul că interpretează bine rolul respectiv. Imaginile de la întâlnirea cu oamenii din târg au devenit virale în scurt timp după publicare.

După ce Irena Boclincă și-a făcut apariția în Piața Obor, oamenii care erau atunci acolo au început să o salute pe... „Viorica Dăncilă”.

Intrată bine în rolul Vioricăi Dăncilă, Irena Boclincă s-a aventurat chiar să încerce să vândă în piață.

Irena Boclincă a fost la Piața Obor înaintea participării la un show de umor al unei televiziuni din România. Amintim că actrița originară din Republica Moldova a devenit prima finalistă a edției din acest an a programului TV.

Irena Boclincă a absolvit Facultatea de Teatru a Academiei de Arte din Chișinău. Șapte ani a fost membră a trupei Teatrului „Eugene Ionesco“. Din 2017, s-a stabilit la București și joacă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Actrița colaborează și cu postul nostru de televiziune, la emisiunea „Ora de ras”.

Opinia ta contează. Comentează!