19:25:36 23.04.2024
Stiri

REACȚIA PSRM la invitația Blocului „ACUM”: Un deputat PSRM crede că aceasta e „neserioasă”

Politică 08.04.2019 12:00 Vizualizări1857 Autor: Ziarul National
REACȚIA PSRM la invitația Blocului „ACUM”: Un deputat PSRM crede că aceasta e „neserioasă” facebook


Reprezentanții Blocului politic „ACUM” au lansat astăzi o invitație la discuții pentru Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), în contextul tentativelor de creare a unei alianțe de guvernare după alegerile parlamentare din 24 februarie curent, însă socialiștii spun că nu au primit niciun document în acest sens.

Deputatul socialist Grigore Novac consideră că invitațiile la discuții „nu se fac” prin intermediul Facebook, deși presa a primit un comunicat de presă de la Blocul „ACUM”.

Citește și: „ACUM” invită PSRM la DISCUȚII „pentru aducerea R. Moldova pe calea normalității”, după ce au refuzat, inițial, invitația socialiștilor

„Invitațiile lor se fac prin Facebook? Eu nu știu ce să vă spun cât timp nu am văzut o invitație oficială. Colegii din Blocul „ACUM” demult s-au încurcat în declarații: ba doresc să se întâlnească cu noi, ba nu doresc.... ba nu au ce discuta. Este greu de a înțelege logica lor. Dvs. ați văzut cum am făcut noi invitație? Noi credem că așa este normal... cu presa. În general, cui aparține această pagină de Facebook, cine o administrează, cine semnează invitația? Poate este o farsă.... nu vreau să zic că e lipsă de profesionalism”, a declarat Novac pentru Deschide.MD.

În același context, Novac crede că Blocul „ACUM” trebuie să dea dovadă de seriozitate. „Eu nu știu ce să comentez. Eu nu știu cât de serios este acest apel....am vrea să înțelegem pur și simplu cine a lansat acest apel: Andrei Năstase? Maia Sandu? Eu zic că este necesar un minim de seriozitate”.

PSRM promite că va face clarificările de rigoare mâine, după ședința Comitetului executiv politic al formațiunii. „Marți dimineața, 9 aprilie, va fi convocată ședința comună a Comitetului executiv politic al Partidului Socialiștilor din R. Moldova și fracțiunea parlamentară a PSRM. După ședință, la 10.30, va avea loc declarația PSRM pentru viitoarele acțiuni ale partidului”, se arată într-un comunicat de presă al socialiștilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md