Recomandări #diez. La ce evenimente să mergi în ziua de marți, 9 aprilie

328404QFC5
Foto: Pablo Heimplatz

Meteorologii anunță pentru marți + 20 de grade Celsius, temperatura potrivită pentru a ieși din casă și a petrece timpul frumos, alături de oamenii dragi. Echipa #diez îți recomandă câteva evenimente, la care poți merge pe nouă aprilie.

#Workshop: Retrospective for Self-Organized Teams

Știați că, cele mai de succes proiecte și modele provin din echipele ce se auto-organizează?

„La Workshopul „Retrospective for Self-Organized teams” vom aborda abilitatea unei echipe de a se autoorganiza în jurul obiectivelor sale, aceasta fiind fundamentală pentru toate metodologiile Agile, inclusiv pentru Scrum. De fapt, Manifestul Agile plasează abilitatea unei echipe de a se organiza de sine stătător drept principiu-cheie”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Innovatic Fest/Roboshow

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului).

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 09. 04. 2019

Pentru data de 9 aprilie 2019 cei de la Ședința Top Toastmasters au pregătit o ședință deosebita. Ești invitat și tu să vii alături de organizatori să învățați împreună.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Publica de Drept, filiala BM „B.P.Hasdeu”, str. Armenească 42, iar intrarea te va costa doar un zâmbet.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Labirint

„Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. Regie – Daniela Burlaca.

Mai multe detalii despre spectacol găsiți AICI!

#CIMITIRUL ANIMALELOR

Louis Creed, soția sa Rachel și cei doi copii ai săi, Gage și Ellie, se mută într-o casă din mediul rural, în preajma lor se află un cimitir al animalelor. După ce pisica lor este călcată de un camion, Louis se hotărăște să o îngroape în cimitirul misterios de animale de companie, ceea ce nu este o idee prea bună. Filmul este bazat pe romanul cu același nume, semnat de Stephen King.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente