/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un deținut de la Penitenciarul nr.4-Cricova a evadat prin sectorul zonei de producere

missing
08 aprilie 2019, ora 18:52

Un deținut de la Penitenciarul nr.4-Cricova a evadat prin sectorul zonei de producere. Incidentul a avut loc astăzi, 8 aprilie, în jurul orei 14:00, potrivit Administrație Naționale a Penitenciarelor. 

Acesta are 34 de ani și este condamnat la șase ani cu privațiune de libertate, pentru infracțiuni contra proprietății.

La moment, angajații sistemului administrației penitenciare întreprind măsuri speciale de investigație pentru căutarea şi determinarea locului aflării acestuia.

În cazul în care îi va fi stabilită vina, acesta riscă să fie condamnat până la trei ani închisoare în baza art. 317 Cod Penal al Republicii Moldova (evadarea din locurile de deținere, savârșită de persoana care execută pedeapsa cu închisoare).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram