/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

ALERTĂ la Tripoli: Mii de persoane, evacuate din cauza confruntărilor militare. Aeroportul a fost bombardat

missing
08 aprilie 2019, ora 19:32

Peste 2 800 de persoane au fost evacuate din cauza confruntărilor militare. Un avion militar a atacat, luni, 8 aprilie aeroportul din Tripoli. Atacul a vizat pista Aeroportului Mitiga din Tripoli şi nu au fost înregistrate victime, potrivit Mediafax. 

Cele mai multe dintre familiile deplasate s-au mutat la rude care locuiesc în zone mai sigure, iar altele sunt în tabăra de refugiaţi din Tajoura“, a comunicat Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi.

Angajaţii Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi sunt pe teren şi vor lua măsuri pentru salvarea persoanelor rămase captive în zonele de confruntări militare.

Confruntări militare de amploare au loc la periferia capitalei Libiei între grupul paramilitar Armata Naţională Libiană, condus de mareşalul Khalifa Haftar, şi trupele Guvernului de uniune naţională recunoscut de comunitatea internaţională.

Bilanţul confruntărilor armate este de cel puţin 35 de morţi, potrivit Guvernului de uniune naţională de la Tripoli.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram