Chișinăuienii pot face un examen medical gratuit, astăzi, în centrul orașului

Astăzi este marcată Ziua Mondială a Sănătăţii, iar cu această ocazie doritorii pot să-și testeze gratuit tensiunea arterială, colesterolul și glucoza în sânge, greutatea corporală, circumferința taliei și înălțimea, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, începând cu ora 11.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în cadrul evenimentului va fi organizat „lanțul solidarității”, ca simbol al angajamentului de a colabora pentru acoperirea universală cu servicii medicale pentru fiecare și oriunde. La eveniment vor fi prezenți specialiștii cardiologi, endocrinologi și medici de familie din cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, care vor consulta populația gratuit, oferind informații importante și necesare pentru menținerea unui mod sănătos de viață.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare