(foto) 20 de ani sau 43 de ani? Zece femei care îți arată cum e „să oprești timpul în loc” și să rămâi mereu tânăr

blabla

Există oameni a căror vârstă reală este pur și simplu imposibil de ghicit. Reușesc să arate mai tinere cu câteva decenii și aici nu vorbim doar despre vedetele din filme. Vedeți mai jos zece femei care demonstrează că după 40 de ani viața abia începe, iar fizic poți arăta foarte bine.

#Lure Hsu, 43 de ani

Lure Hsu (Lure Hsu) este o designeră din Taiwan. La ai săi 43 de ani arată ca o adolescentă. Femeia nu mănâncă carne, face sport și se protejează de soare. Totodată, Lure spune că are grijă de tenul său și mereu îl hidratează pentru a evita apariția ridurilor.

https://www.instagram.com/p/BuoKle_BAVR/

#Dominique Sachse, 51 de ani

Dominique este o jurnalistă americană, prezentatoare de știri și o bloggeriță populară. Ea consideră că pentru a menține frumusețea este important să consumăm în mod regulat o dietă echilibrată și, desigur, sport regulat. Pe de altă parte, femeia spune că cel mai important lucru e să te simți frumoasă.

https://www.instagram.com/p/BsY7oHlHYUG/

#Marina De’Bosir, 54 de ani

Marina recunoaște că dedicată foarte mult timp pentru îngrijirea frumuseței sale: alimentație echilibrată și fitnessul special pentru față.

https://www.instagram.com/p/BvPWW7ZFFGx/

 

 

#Carelia Morán, de 48 de ani

Carelia Morán este o începătoare bloggeriță. Carelia practică sportul, călătorește, iese la plimbări cu câinele său și mențiune un blog, activitate care îi aduce multă satisfacție.

https://www.instagram.com/p/Bu-Oaj8AwC7/

#Liu Yelin, 50 de ani

Liu Yelin este o fostă bibliotecară din China. Are un stil de viață activ, practică înotul în apă rece.

https://www.instagram.com/p/BWIa6PtldEc/

#Elizabeth Hurley, 53 de ani

Elizabeth Hurley este actriță, model, designeră și are un fiu de 17 ani. Nu are nicio dietă specială, doar mănâncă în mod echilibrat, de asemenea, petrece mult timp în aer liber și practică sportul în fiecare zi.

https://www.instagram.com/p/BvoWcxiAqUK/

#Angelique Miles, 52 de ani

Angelique Miles a descoperit lumea crossfitul după 40 de ani și de atunci acesta devenit hobby-ul ei principal. Ea lucrează foarte mult, iar în timpul ei liber practică sportul. Nu consumă zahăr și produse din lactate.

https://www.instagram.com/p/BuEgCLdHmjf/

#Liz Webster, 51 de ani

Liz Webster are trei copii și este dedicată sportului. A câștigat mai multe competiții de bodybuilding, iar în prezent este proprietara unei companii care produce suplimente naturale pentru sportivi și fanii sportului și a alimentației sănătoase. Ea crede că sportul, alimentația echilibrată și suplimentele nutriționale bine alese ajută te ajută să arați ca la 20 de ani, atunci când ai 50.

https://www.instagram.com/p/Bhr0gzhHfay/

#Regina Hall, 48 de ani

Regina Hall este actriță. În afară de activitatea principală, ea lucrează ca voluntar, îngrijind persoanele care sunt în vârstă. Ea crede că bătrânețe nu vine la ea pentru că are o inimă prea mare.

https://www.instagram.com/p/BocTo8InDQ9/

#Folake Kuye Huntoon, 42 de ani

Folake Kuye Huntoon este o stilistă și o designeră celebră și are trei copii. Folake își petrece mult timp cu familia, preferă alimentele sănătoase, muncește din greu și se bucură de viață.

https://www.instagram.com/p/Bu38Sk7n3QT/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente