(foto) Actorul Rowan Atkinson vinde prin licitaţie un alt Mercedes-Benz 500 E. Iată în ce stare este

Celebrul actor britanic Rowan Atkinson, cunoscut pentru cel mai popular rol pe care îl interpretează – Mr. Bean, iubește mașinile și le schimbă ca pe mănuși.

Pe 25 mai 2019, casa de licitaţii Classic Car Auctions va vinde un alt Mercedes-Benz 500 E de-al său, cu un kilometraj care depăşeşte cifra de 310.000 km!

Foto: classiccarauctions.co.uk

Cifra de peste 310.000 de km pe odometru este una incredibilă dacă e să facem referire la standardele moderne de măsurare, deoarece resursele actuale de calcul ale motoarelor autoturismelor Mercedes-Benz sunt de maxim 250-300 de mii de km înainte ca să apară o problemă serioasă. Însă, la sfârșitul anilor ’80 şi începutul anilor ’90 ai secolului trecut, brandul german a fost încă considerat un bastion de fiabilitate și durabilitate, automobiliștii cu experiență amintindu-şi cu nostalgie despre motoarele milionare.

Modelul E-Class în caroserie W124, în termeni de fiabilitate, a fost o capodoperă tehnică reală. Şi în ţara noastră este adorat, iar multe maşini sunt încă în viaţă şi rulează pe drumurile noastre care nu sunt printre cele mai ideale. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub