Eugen Tomac a dat startul campaniei de promovare a mesajului „Uniţi în Europa” la Soroca: „Vom reuși să impunem pe agenda UE realizarea acestui obiectiv”

Preşedintele PMP, Eugen Tomacm a dat startul campaniei de promovare a mesajului „Uniţi în Europa” la Soroca, în Basarabia. În acest sens, politicianul susține că împreună cu ex-președintele României,, Traian Băsescu, vor reuși să impună pe agenda Uniunii acest subiect.

Foto: UNIMEDIA

„Am ales să dau startul campaniei de promovare a mesajului nostru “Uniți în Europa” la Soroca, în Basarabia, dintr-un motiv foarte simplu. Frontiera UE trebuie să se întindă până aici, la Nistru. Așa îmi doresc și așa este firesc.

Pentru mine “Uniți in Europa” înseamnă toți românii în Uniunea Europeană, iar acest lucru îl putem realiza doar prin unirea celor două state românești. Pentru a atinge acest obiectiv însă avem nevoie de aliați puternici la Bruxelles și în toată Europa.

Împreună cu Președintele nostru, Traian Băsescu, vom reuși să impunem pe agenda Uniunii Europene realizarea acestui obiectiv, la fel cum am reușit să facem din relația cu R. Moldova o prioritate a politicii externe a României”, afirmă Tomac.


Pub