Podcastul Oameni a fost menționat de mediacritica.md

Podcastul „Oameni” a fost menționat de către mediacritica.md, primul portal de educație mediatică. Pe portal a apărut un tutorial despre podcasturi, în care se vorbește despre reinventarea radioului pe online.

Apărut prin 2004 în Statele Unite, s-a dezvoltat impunător mai ales în ultimii ani. Fiind la început doar o înregistrare a discuțiilor, a ajuns să folosească expertize, opinii, joc actoricesc și efecte audio, ca să capteze atenția ascultătorilor. Podcasturile pot fi ascultate pe platforme cum sunt SoundCloud, iTunes, Podbean.

În podcastul „Oameni” discutăm depre ce ne unește și ce ne desparte de cei diferiți de noi. El poate fi găsit pe SoundCloud.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.