Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-2056055
Foto: Derwin Edwards

Cu pași înceți, dar siguri a venit și ultima zi din săptămână. Ceea ce înseamnă că e timpul perfect pentru a ne reîncărca bateriile cu energie. Nu știi unde să mergi în prima duminică de aprilie? Echipa #diez îți vine cu câteva sugestii. 

# Nu iertăm – 7 Aprilie

Image may contain: 2 people, text

Au trecut 10 ani de la evenimentele care au avut loc pe data de 7 aprilie, 2009. 4 decedați, peste 270 de răniți și tineri maltratați în comisariatele de poliție, 0 persoane pedepsite – acesta este bilanțul acestor proteste. Duminică, 7 aprilie, pot să te alături la un marș al tăcerii pentru a comemora victimele acestei tragedii, pentru a reaminti cine sunt responsabilii și pentru a cere ca aceste persoane să fie pedepsite în fața legii. Mai multe detalii vezi aici. 

# Sunday Brunch cu spumant

Image may contain: people sitting, food, text and indoor

Duminică te participă la un Brunch special, o masă pentru savoarea sfârșitului de săptămână. Un amestec de mic dejun și prânz, brunch-ul are pretextul unei întâlniri cu prietenii sau cu toată familia în alt loc decât acasă. Bucătarul șef Paolo Baldi împreună cu echipa sa își pun la încercare ingeniozitatea pentru a crea meniuri sofisticate pentru răsfățul de weekend. Meniul brunch-ului este bufetul suedez de unde te servești cu tot ce-ți poftește inima. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Netflix Nights at iHUB Chișinău

Imagini pentru netflix

Fiecare weekend trebuie încheiat frumos alături de o companie plăcută. De aceea, iHUB Chișinău te invită în fiecare duminică, începând cu ora 18:00 la o proiecție de film marca Netflix. Tu aduci snack-uri, iar cei de la iHUB au grijă de film și băuturi răcoritoare. Mai multe vezi pe Facebook. 

# Concurs de burse la școala internațională QSI Chișinău

Image may contain: text, outdoor and nature

Școala privată internațională din Chișinău din grupul Quality Schools International lansează un apel pentru obținerea unor burse parțiale de studii începând cu anul școlar 2019-2020, pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani. Mai multe detalii vezi aici.

# Romeo și Julieta

Image may contain: text

Romeo și Julieta este o tragedie scrisă de William Shakespeare despre soarta a doi îndrăgostiți care luptă împotriva prejudecăților sociale, a urii între familii, a ambiției vanitoase și a destinului. Mai multe vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente