image
Sursa foto: Getty Images

Ce salariu cere Paul Pogba ca să rămână la United: Ar deveni cel mai bine plătit jucător de pe Old Trafford

Paul Pogba (26 de ani) ar putea părăsi Manchester United în această vară. Zinedine Zidane l-a inclus pe mijlocașul francez pe lista de priorități a celor de la Real Madrid.

Clubul de pe "Old Trafford" se teme că l-ar putea pierde pe Pogba și a demarat deja negocierile pentru prelungirea contractului cu starul francez. Paul Pogba a pus o singură condiție pentru a rămâne la United: să devină cel mai bine plătit jucător din lot.

În prezent, Alexis Sanchez are cel mai mare salariu din lotul "diavolilor". Chilianul câștigă, în acest moment, 505.000 de euro pe săptămână, având un salariu anual de 35,8 milioane de euro.

Astfel, Paul Pogba le-a transmis oficialilor de la United că vrea un salariu de 500.000 de lire sterline pe săptămână pentru a rămâne la Manchester. United ar dori ca noua înțelegere cu Pogba să fie valabilă până în 2024.

Pogba a revenit la Manchester United de la Juventus în vara anului 2016, pentru 105 milioane de euro. Francezul este remunerat cu un salariu anual de 17,5 milioane de euro, fiind astfel pe locul secund în club, după Alexis Sanchez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: