Deputatul PAS, Radu Marian, despre apelul societăţii civile privind crearea unei coaliţii ACUM-PSRM: „Ne bucurăm că sunt de acord cu pachetul de legi antioligarhic”
Foto: UNIMEDIA

Solicitat de UNIMEDIA, Radu Marian a declarat că blocul ACUM contează în continuare pe faptul că în Parlament sunt deputați care vor susține pachetul de legi privind dezoligarhizarea statului.

„Ne bucurăm că reprezentanții societății civile sunt de acord cu pachetul de legi propus de noi și cu scopul nostru de a elibera țara. Noi reiterăm angajamentul nostru de a promova pachetul de dezoligarhizare a țării ca condiție primordială pentru construirea statului de drept și îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor. Am propus 3 pași concreți pentru realizarea acestui scop. Exact asta cerem - să fie aprobați acești pași și să scăpăm țara de Plahotniuc și corupți. Contăm pe faptul că în Parlament sunt deputați care au libertatea și vor să lucreze în interesul cetățenilor și vor susține acest pachet”, a menționat Radu Marian.

Amintim că în cadrul conferinței din 12 martie, blocul ACUM a venit cu un pachet de legi pentru dezoligarhizarea statului, cerând tuturor deputaților cărora le pasă de cetățeni și de Republica Moldova să-l voteze în primele ședințe ale Parlamentului.


Pub