Prima Cupă de Fotbal Hospices of Hope Moldova va aduna peste 200 de jucători în beneficiul bolnavilor incurabili

Hospices of Hope Moldova organizează, sâmbătă, pe 6 aprilie 2019, cu începere de la 8.00 la CSCT Buiucani (str. Ghidighici 1/2, mun. Chișinău) prima Cupă de Fotbal Hospices of Hope. Evenimentul va reuni 20 de echipe cu reprezentanţi ai companiilor, organizațiilor, instituțiilor naționale și internaționale din Moldova care vor concura pentru o cauză nobilă.

Foto: Hospices

Echipele au fost invitate să facă fiecare câte o donaţie de cel puțin 2 000 de lei astfel contribuind la menţinerea serviciilor de îngrijire paliativă, dezvoltate de către Hospices of Hope Moldova.

Accesul la eveniment pentru susţinătorii jucătorilor este gratuit. Toate detaliile pot fi urmărite pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/253741878908764/ dar şi pe pagina de Facebook Hospices of Hope Moldova https://www.facebook.com/hospicesofhopemoldova.

Cupa Hospices of Hope Moldova la Fotbal este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. În prezent, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiari.

Echipele participante / Sursa:Hospices

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 600 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.


Pub