Președinta raionului Ungheni, Ludmila Guzun, și-a dat demisia. Cine va deține interimatul funcției

Președinta raionului Ungheni, Ludmila Guzun, și-a dat demisia din funcție, după ce a fost aleasă deputată în circumscripția nr. 16, Ungheni, în Parlamentul Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi, notează expresul.md.

Foto: Expresul

„Începând cu data de 8 aprilie, voi fi in activitate în Parlamentul Republicii Moldova și voi reprezenta cetățenii din circumscripția 16”, a explicat dânsa, după care a continuat, adresându-se consilierilor raionali, primarilor, șefilor de subdiviziuni raionale.

„Plecând, nu plec din raion. Voi fi aici și voi pune umărul la problemele din raion, având alte oportunități de atragere a fondurilor. Mi-aș fi dorit sa facem mult mai multe, dar mă bucur că ne-a reușit să gestionam eficient bugetul consiliului raional. Merg în Parlament deja cu unele propuneri care le-am acumulat pe parcursul mandatarulu de președinte de raion”, a mai spus Guzun.

Ludmila Guzun a fost aleasă în funcția de președintă a raionului Ungheni în august 2015, cu votul a 20 de consilieri raionali, membri PDM, PL, PCRM, PPEM și doi consilieri independenți.

Interimatul funcției va fi deținut de Iulia Pancu, fostă șefă a Direcției Educație, aleasă acum trei luni în funcția de vicepreședintă a raionului.


Pub