(video) Vandalism în Parcul Valea Trandafirilor din capitală. Mai mulți tineri surprinși în timp ce furau borduri

Nu au început bine lucrările de reconstrucție în Parcul „Valea Trandafirilor” din capitală că mai mulți tineri s-au apucat de vandalizat.

Din imaginile plasate pe o rețea de socializare se vede cum mai mulți tineri cărau bordurile instalate sau care urmează a fi instalate. De asemenea, întrebați de ce fac acest lucru, unul din tineri a manifestat un comportament agresiv.

La scurt timp după ce au apărut imaginile, poliția a venit cu o reacție, unde anunță că, la moment, întreprinde acțiuni procesuale în vederea identificării făptuitorilor și stabilirea tuturor circumstanțelor, cu ulterioara atragere la răspundere conform legislației în vigoare.

Reacția Poliției / Sursa:facebook

De menționat că în Parcul „Valea Trandafirilor" din sectorul Botanica al capitalei au început lucrările de asfaltare a aleilor pietonale. În total vor fi asfaltați 6 kilometri de alei sau 30 de mii de metri pătrați, iar termenul de desfășurare a lucrărilor este de cca 3 luni.

Potrivit Primăriei Chișinău, intervenția prevede instalarea bordurilor și asfaltarea aleilor centrale, după care se va purcede la reabilitarea aleilor secundare, a suprafețelor de gazon; vor fi replantați arbori și arbuști, ulterior vor fi trasate piste pentru bicicliști.


Pub