Află care e cea mai tare locație pentru a deschide o afacere în Chișinău

Zity Mall e un proiect de real estate mixed use (chirie spații comerciale și oficii, retail, foodcourt & entertainment) deschis în 2017 și dezvoltat de către un fond american de investiții cu active de peste 200 mln $ în Chișinău, Republica Moldova.

Foto: Zity Mall

Ne aflăm în sectorul Buiucani, la doar 10 minute de centrul capitalei. Amplasarea strategică și accesibilă prin intermediul transportului public ne asigură un flux constant de clienți de cca 100 mii de vizitatori lunari, inclusiv cei 2000 angajați care zilnic se află în complexul nostru. În proximitate, se găsește Parcul Alunelul, numeroase centre de oficii, cîteva universități, saloane auto de prestigiu și alte puncte de interes care atrag de la sine potențiali clienți.

Cu o suprafață de pînă la 17 700 m2 – destinată magazinelor și divertismentului, ne ambiționăm să devenim cea mai importantă destinație de shopping și divertisment din regiune.

Ne angajăm față de chiriașii noștri exigenți să asigurăm cel mai favorabil mediu pentru afaceri profitabile. Suntem un partener de încredere pentru branduri cu renume international ca: DeFacto, LC Waikiki, McDonald’s, Orange, Purcari, Petrom, Home&You, Kenvelo, Meli Melo, Lee Cooper, Melkior, Yves Rocher, Black Star Wear și mulți alții.

De ce să îți deschizi o afacere culinară în Foodcourt Zity Mall?

Dacă conduci o afacere în domeniul culinăriei și ai vrea s-o dezvolți în Republica Moldova, atunci îți recomandăm cu încredere zona noastră de Foodcourt, situată la et.3 cu o suprafață de 3700 m2 și o capacitate de 350 locuri de ședere. Îți punem la dispoziție 5 locuri de bucătării și un foodcourt complet mobilat pentru dezvoltarea afacerii tale. Vom găzdui orice concept gastronomic autentic care se încadrează în tipul de restaurante Fresh food, Fast food și Family restaurant. Mai multe detalii vezi aici. (url www.zitymall.md)

Devino partenerul nostru și vei intra într-o comunitate de business selectă!

Zity Mall e un proiect de real estate mixed use (chirie spații comerciale și oficii, retail, foodcourt & entertainment) / Sursa:Zity Mall

Ce primești dacă alegi chirie spații comerciale în Zity Mall (Chișinău)?

Pentru încrederea în noi, îți vom oferi:

  • asistența necesară în perfectarea și desfășurarea tehnică a proiectului
  • un fit-out allowance generos pentru primul trimestru de activitate
  • promovare gratuită online și indoor
    Zity Mall e un proiect de real estate mixed use (chirie spații comerciale și oficii, retail, foodcourt & entertainment) / Sursa:Zity Mall

Zona noastră de Foodcourt este completată de vinoteca Purcari ce va oferi clienților noștri o selecție excepțională de vinuri distinse, dar și de terasa de la et.2 (deschidere mai 2019) care găzduiește două restaurante de tip Mexican si Asiatic.

Contactează-ne AZI și vei beneficia de chirie preferențială pentru primul trimestru de activitate în Foodcourt Zity Mall!

tel: +373 699 27 037 email: stefan@ztower.md


// console.log('no ads situation')