(video) Andrei Năstase: De ce după data de 24 februarie nu se mai dă hrișcă și „tușonkă”?

De ce după data de 24 februarie nu se mai dă hrișcă, orez și „tușonkă”?”. Poate după aceste alegeri, mai multă lume va înțelege că nu mai putem rămâne la cheremul unor pomeni. Cel puțin, aceasta a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, într-un live pe pagina sa de Facebook.

„Prin minciună Plahotniuc a câștigat alegerile....De ce după data de 24 februarie nu se mai dă hrișcă, orez , „tușonkă”? Cum am ajuns un popor atât de harnic, după 30-40 ani de muncă, să fim tratați în acest hal? Întrebați-i pe acești oameni care și-au luat porția de hrișcă, de ce după 24 februarie acest lucru nu se întâmplă? De ce nu se întâmplă zilnic, lunar și nu li se oferă ceea ce li se ofereau atunci? Treziți-vă!..Ne-au furat ca în codru. Blocul ACUM a acumulat nu mai puțin de 40 la sută la aceste alegeri.

Republica Moldova a fost transformată de Plahotniuc într-o închiosoare. Cei mai tineri au plecat peste hotare, cei în vârstă se chinuie acolo. Poate după aceste alegeri, mai multă lume va înțelege că nu mai putem rămâne la cheremul unor pomeni. Nu se poate așa”, a menționat Andrei Năstase.


Pub