Un post de radio a fost jefuit în direct

Trei bărbați înarmaţi au dat buzna în studioul unui post de radio online, situat în Jardim, un cartier bogat din Sao Paulo. Jefuitorii au intrat peste prezentatori și invitați chiar în timpul unei transmisiuni în direct, notează Mediafax.ro.

„Suntem jefuiţi”, a spus prezentatorul, în timp ce aproximativ 30 de ascultători radio urmăreau şi ascultau jaful în direct pe internet. Potrivit unuia dintre directorii postului de radio, oamenii care au urmărit emisiunea online au chemat poliţia, care a sosit după ce suspecţii au fugit. Hoţii au luat telefoane mobile, ceasuri şi unele bijuterii, ameninţând prezentatorii şi invitaţii cu arma.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.