O premieră de film, degustări de vin și discotecă. Unde să mergi sâmbătă, 6 aprilie

8534540-3×2-940×627-920×613-1

Ai așteptat această zi de weekend mai mult decât ziua ta de naștere? Echipa #diez îți spune că în această sâmbătă, la Chișinău, va fi tare gălăgios și interesant. Privește mai jos și vezi la ce ne referim. Succes!!

#Degustare de vinuri cu producătorul Agrici Wine

Sâmbăta 6 aprilie, ora 18.00, la Wine.md (str. Sciusev 62) veți avea o ocazie deosebită să delectați vinurile Agrici Wine într-o atmosferă interactivă. Spre degustare se propune.

#Chardonnay;

# Cabernet Sauvignon Rose;

# Cabernet Sauvignon;

# Feteasca Neagra;

# Muscat de desert.

Gustările sunt incluse. Costul degustării – 150 de lei per persoană. Rezervarea este obligatorie: 060606688.

#Degustarea gamei 7 Coline cu producătorul Vinăria din Vale

Vinăria din Vale lansează în această primăvară o nouă gamă – 7 COLINE! Noile vinuri sunt inspirate de albinarul și vinificatorul artizanal, bunicul Ilie, care a transmis pasiunea pentru vin noii generații, aceștia continuând îndeletnicirea strămoșului cu perseverență și dedicație, creând vinuri ce deschid inimi și inspiră pasiuni. Vinuri din vița de vie care crește fastuos pe 7 coline magnifice în Stepa Bugeacului din sudul Moldovei.

În cadrul acestui eveniment, pentru a celebra noile vinuri, oaspeții vor avea ocazia să deguste cele 5 vinuri din noua gamă –

#1. Feteasca Neagră & Cabernet Sauvignon,

#2. Saperavi & Malbec,

#3. Sauvignon & Pinot Grigio,

#4. Feteasca Regală & Traminer și

#5. Rosé.

Degustarea va fi completată de mici gustări și un mini show à la Allan Pease!Prețul unui bilet este de 150 de lei și poate fi cumpărat în incinta restaurantului Bordeiaș înainte de eveniment. Rezervarea este obligatorie, la numărul de telefon 068011455.

#NRG Stories with Jody Wisternoff [ UK ] at BandabaR

Sâmbătă, pe 6 aprilie, la Chișinău se va scrie istorie! Pentru prima dată în Moldova vine unul dintre cei mai îndrăgiți maieștri a sunetului Deep Britanic – Jody Wisternoff. Astăzi, Jody își dezvoltă cariera solo fiind sufletul multor proiecte, inclusiv și a legendarului label britanic Anjunadeep. În cadrul acestuia are nu doar release-uri, dar și înregistrează multașteptată compilație de titlu înpreună cu James Grant. Ultima ediție, „Anjunadeep 10” a fost lansată la începutul acestui an, devenind instant un hit.

Biletul costă 200 de lei. Biletele pot fi procurate on-line pe site-ul iTicket. Mai multe informații vedeți aici.

#Spectacol de dans și balet „Îngerii zilelor noastre”

„Îngerii zilelor noastre” este un spectacol de dans și balet, care îmbină cu grație lumea reală cu cea imaginară într-un eveniment de excepție. Spectacolul descrie în pași de dans viața unei persoane cu sindrom Down în societatea actuală, având-o ca protagonistă în rolul principal pe Raluca Avram, o tânăra cu puțin peste 30 de ani, care practică balet de performanță, la Cluj-Napoca, sub îndrumarea balerinei Daiana Jelescu. Evenimentul va avea loc la Pretura sectorului Buiucani, str. Mihai Viteazul, 2.

#Concurs de burse la școala internațională QSI Chisinau

Școala privată internațională din Chișinău din grupul Quality Schools International lansează un apel pentru obținerea unor burse parțiale de studii începând cu anul școlar 2019-2020, pentru elevii cu vîrsta cuprinsă între 5 și 16 ani.

Reprezentanța QSI de la Chișinău oferă în acest an o serie de până la 15 burse pentru copiii moldoveni care ar dori să studieze la o școală după programul de studii american, în limba engleză, cu profesori calificați de peste ocean și cu un sistem de predare neobișnuit pentru Republica Moldova. Școala va acoperi o parte substanțială din taxa de școlarizare, iar bursa oferită va face ca taxa de studii să fie competitivă cu taxa altor școli private din Chișinău. Suma care urmează să o achite familia copilului în cazul obținerii bursei QSI Chișinău va fi în jurul a 7000 USD. Aceasta va fi acordată în dependență de necesitățile financiare ale familiei. Află mai multe informații AICI.

 

#Boogie Roads | Tickling Finger & Alex Golovin

Louis Creed, soția sa Rachel și cei doi copii ai săi, Gage și Ellie, se mută într-o casă în sat, unde sunt bineveniți și luminați de Pet Sematary, – un cimitir al animalelor aflat în apropiere de casă. După ce pisica lor este calcată de un camion, Louis se hotărăște să o îngroape în cimitirul misterios de animale de companie, ceea ce nu este o idee prea buna…

fddf

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente