(foto) Pentru piese sau pentru revânzare? Iată cum a fost adus un VW Golf R în ţară

Pentru fenomenul importului de maşini avariate nu se prevede curând un apus şi de aceea continuă să evolueze. Mai nou, iată că au ajuns a fi aduse în ţara noastră şi automobile sportive care necesită a fi reparate. Să apară cu asta un nou trend?

Un exemplar al celui mai puternic VW Golf a fost observat acum câteva ore pe coridorul de intrare al punctului de trecere Leuşeni-Albiţa, însă nu a venit pe propriile roţi. Hatchback-ul cu 310 CP, accidentat în partea posterioară, cu discuri de frână ruginite şi aşezat pe suporturi, care, la rândul lor stau pe roţi, era transportat de o camionetă cu platformă.

Fotografia de mai jos a fost postată pe pagina oficială a serviciului Auto Inspect cu descrierea: “Când vii pe brînci acasă. Interesant cum au încărcat-o pe remorcă?)))”.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Amintim că un VW Golf R este dotat cu un motor turbo pe benzină, cu un volum de 2.0 litri şi cu patru cilindri, care produce 310 CP şi 380 Nm. Poate accelera până la 100 de km/h, inclusiv cu ajutorul unei cutii de viteze DSG şi a unui sistem de tracţiune integrală, în doar 4.6 secunde, în timp ce viteza maximă poate urca până la 250 de km/h.

R este cea mai scumpă versiune a modelului Golf, iar în Germania are un preţ de start de 44.405 euro.

Vezi şi: (foto) Un Ferrari 488 GTB Spider a fost surprins în Moldova în premieră, însă avariat grav

Vezi şi: Videoclipul zilei: Maşină transportată într-o căruţă, într-un sat din raionul Ialoveni

Vezi şi: (video) Maşinile Porsche au o valoare chiar dacă sunt avariate. Cu cât s-a vândut la licitaţie acest 959 Komfort

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/