/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Drum bun de mântuială. Un internaut a filmat cum muncitorii plombează drumul din satul Suruceni, raionul Ialoveni

missing
05 aprilie 2019, ora 18:32

„ –Da vin-o matale încoace. Care tehnologie de punere a cleiului e asta? –Stați că amuș o să chem eu… –Ce să vezi? Să te uiți pe internet cum se pune cleiul sau ce?”

Nemulțumit de faptul că muncitorii nici măcar nu au măturat nisipul de pe asfalt înainte de a pune smoala, un sătean l-a luat la socoteală pe șeful brigadei. Acesta, însă, nu a răspuns acuzațiilor și a fugit de cameră.

„N-ai ce răspunde la chestia asta? Fă lucrurile normal! Brigadir se numește! Tehnologie europeană!”

Funcționarii de la Administrația de Stat a Drumurilor au precizat că de reparația drumului din satul respectiv este responsabilă primăria locală, care a angajat un antreprenor pentru a efectua lucrările. Inițial, primarul satului a precizat că drumul a fost construit în cadrul proiectului Guvernului Drumuri Bune pentru Moldova. Când însă l-am întrebat despre lucrările de plombare, primarul a răspuns că, probabil, ar fi vorba despre un alt drum.

Nu, ceva dumneavoastră încurcați. La noi s-a făcut drumul în cadrul proiectului Drumuri Bune. S-a făcut un kilometru de drum calitativ, foarte bun”, Vasile Blăniță, primarul satului Suruceni.

Deși pe vesta unuia dintre muncitori era inscripționat Drumuri Ialoveni, reprezentanții acesteia spun că nu sunt la curent cu aceste lucrări de reparații. Acum aproape 2 luni, tot într-un sat din Ialoveni un grup de muncitori au fost surprinși în timp ce plombau gropile cu picioare, în găuri cu apă și gheață. Atunci, un specialist de la Drumuri Ialoveni a precizat că lucrătorii au respectat tehnologia. Anterior, mai mulți internauți din diverse localități ale țării s-au plâns de starea drumurilor construite în cadrul programului lansat de Partidul Democrat, care ajung să se distrugă până la darea în exploatare. Astfel, mai multe imagini postate pe rețelele sociale în toamna acestui an se observă cum drumul proaspăt renovat se distruge doar de la o simplă atingere. Pentru programul Drumuri Bune Pentru Moldova, din bugetul de stat au fost preconizați 1,6 miliarde de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram