‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
9.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriRusia a introdus control sporit pentru o companie exportatoare de carne din țară

Rusia a introdus control sporit pentru o companie exportatoare de carne din țară

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Rosselkhoznadzor a aplicat noi măsuri privind importul de carne de vită din Republica Moldova pentru compania Technostel Kar LLC din Moldova, transmite fsvps.ru.

Potrivit anunțului Serviciului Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară din Federația Rusă (Rosselkhoznadzor), măsurile au fost adoptate în legătură cu identificarea unor substanțe interzise și nocive în carnea de vită furnizată de această companie. În particular, a fost detectată o cantitate mai mare decât cea admisibilă de microorganisme mezofile aerobe și facultativ anaerobe.

La prelevarea probelor și continuarea utilizării produselor acestei companii, este necesar să se țină cont de cerințele Procedurii comune pentru inspecție comună și eșantionarea produselor care fac obiectul unui control veterinar (supraveghere), aprobat prin Decizia Consiliului Comisiei Economice Eurasiatice.

Technostel Kar (Hîncești) se ocupă cu sacrificarea cornutelor mari și mici, a porcilor, cailor, mieilor, cailor. Au permisiunea de a livra carne de vită în Federația Rusă alte două întreprinderi din Moldova: Hanuco (raionul Drochia, satul Petreni) și Mistor-Bras (raionul Călărași, satul Nișcani).

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›