image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură pentru Barcelona: Era dat ca şi transferat pe Camp Nou, dar a semnat un acord cu Real Madrid

Real Madrid nu mai are nicio şansă la campionat în acest sezon, dar deja a început ofensiva pentru stagiunea viitoare, iar Zidane este pregătit să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Presa din Spania scrie că un jucător dorit de un an de zile de Barcelona a semnat un acord cu Real Madrid.

Adrien Rabiot, în vârstă de 23 de ani, devine jucător liber de contract în vară după ce a refuzat numeroasele oferte de la Paris Saint-Germain de a îşi prelungi contractul. Pentru o lungă perioadă de timp, presa internaţională l-a dat ca şi acontat de FC Barcelona, însă totul s-a împotmolit din cauza cerinţelor exagerate, mai mult ale agentului său, care era chiar mama jucătorului.

Gruparea Los Blancos a ajuns la un acord verbal cu jucătorul francez, potrivit Marca, care citează Canal+, urmând ca acesta să semneze un contract în vară, odată ce despărţirea de PSG va fi oficială. Cu toate acestea, contactat de Marca, clubul de pe Santiago Bernabeu a negat interesul pentru mijlocaşul central.

Rabiot, care este apreciat la 35 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, este în afara lotului lui PSG după ce a petrecut în club în seara în care campioana Franţei a fost eliminată din UEFA Champions League de către Manchester United.

Doar şase selecţii are în naţionala Franţei fotbalistul, dar şi la lotul campionilor mondiali a avut probleme. A fost trecut pe lista adiţională pentru turneul final din Rusia de către Didier Deschamps, dar Rabiot i-a informat pe antrenorii de la lotul naţional că nu poate să urmeze programul de antrenament propus de ei şi astfel a ratat o eventuală convocare în Rusia. Ultimul meci al lui la naţională a fost în urmă cu un an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: