O copilă și un bărbat au fost internați în urma unui accident rutier
Social 4 aprilie 2019, 19:48 | 1677

O copilă de șapte ani și un bărbat de 57 de ani au fost internați după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit violent cu o autocisternă. Accidentul a avut loc astăzi lângă Sângera. Detalii despre acest subiect și alte informații aflați din următorul grupaj de știri.

După accident, copila a fost dusă la Spitalul "Valentin Ignatenco" din Chişinău, în Secția Nefrologie. Fata a suferit o contuzie a rinichiului, iar starea ei este satisfăcătoare. Șoferul mașinii a fost internat în Secția Traumatologie a Institutului de Medicină Urgentă. Potrivit medicilor, el are fracturi la un picior și un traumatism cranio-cerebral închis.

La Institutul de Medicină Urgentă a ajuns azi-dimineață și o tânără de 20 de ani, după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu un camion, pe strada Uzinelor. Din imagini se vede cât de zdrobită este partea frontală a automobilului. Potrivit poliției, accidentul s-a produs după ce șoferul camionului, un bărbat de 44 de ani, a virat la stânga, dorind să intre într-o benzinărie. Conducătorul auto care va fi găsit vinovat de accident riscă şase puncte de penalizare și o amendă de 1.500 de lei.

Iar o șoferiță de 25 de ani a trecut la culoarea roșie a semaforului, fiind la volanul unei mașini de la o școală auto, și s-a ciocnit cu un alt automobil. S-a întâmplat în centrul Chișinăului, la intersecţia străzilor Mihai Eminescu și București. Camera de bord a unei mașini care trecea prin apropiere a surprins cum șoferița s-a oprit să-i permită unui pieton să treacă strada și și-a continuat drumul. Dacă se va dovedi că accidentul a fost provocat de mașina de la școala auto, instructorul va fi amendat cu 1.500 de lei.

Tot astăzi, un camion a ajuns cu roțile la cer, pe șoseaua Bulboaca - Delacău din raionul Anenii Noi, care este în reparație. Din fericire, şoferul în vârstă de 29 de ani nu a avut de suferit. Poliția nu dă detalii despre cauzele acestui accident.

Opinia ta contează. Comentează!