Cardul bancar – perfect şi pentru a achita la aparatele de cafea din sucursalele MAIB

ggdgdfgdf

E dimineaţă, amiază sau trecut de miezul zilei. Intri în sucursala Moldova Agroindbank probabil pentru un credit rapid “Espresso”, pentru un credit destinat afacerii tale sau îndeplinirii unui vis imobiliar, pentru un transfer sau deschiderea unui cont. Te cuprinde aroma plăcută a cafelei şi… te bucuri în plus de o nouă oportunitate pe care ţi-o oferă banca ta.

În incinta Direcţiei Operaţiuni cu Clienţii băncii, din str. Constantin Tănase nr. 9, deja poţi procura o cafea cu cardul tău bancar, iar în următoarea perioadă vei beneficia de aceste servicii şi în alte sucursale ale MAIB.

Posibilitatea de plată este integrată în aparatele automate de cafea. Plata cu cardul se efectuează contactless, adică doar printr-o atingere şi este o soluţie comodă şi modernă de achitare, fără cash, deci nu mai este necesar să dispui de bancnote potrivite pentru a le introduce în aparatul de cafea.

“Vom continua să surprindem clienții MAIB cu noi proiecte care vor aduce plus de facilităţi, comoditate şi confort în interacţiunea cu banca, în utilizarea serviciilor şi produselor noastre bancare”, a subliniat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Nu ai un card bancar? Optează pentru un card Mastercard, Visa sau American Express la Moldova Agroindbank şi bucură-te de un instrument comod de plată, în ţară sau peste hotare, în reţeaua Internet sau la POS terminale. În plus, acum poţi obţine imediat şi un card bancar Instant.

Oportunitatea de achitare cu un card bancar şi la aparatele de cafea continuă şirul de proiecte ale Moldova Agroindbank dedicate facilităţilor digitale de plată, care aduc mai mult confort şi rapiditate: parcomatele din parcarea Aeroportului Internaţional Chişinău, zona de autoservire din cadrul supermarketului Velmart etc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente