Creează și instalează o vitrină originală, iar ZIPhouse îți va oferi premii bănești. Cum te poți înregistra la concurs

hccc

ZIPhouse te invită să participi la Concursul de Decorare a Vitrinelor, singurul eveniment din țară ce premiază vitrinele fashion.Concursul reunește cele mai creative vitrine din oraș pentru a-și sărbători realizările pentru proiectele instalate.

Înregistrează-te la concurs prin completarea formularului până vineri, 12 aprilie, ora 23:59. Creează și instalează vitrina, asigură-te că vitrina ta este pregătită pentru jurizare până joi, 18 aprilie, iar echipa de jurizare va analiza fiecare vitrină în funcție de criteriile prestabilite.

Cele mai bune vitrine vor fi premiate în felul următor:
#Gold – 7000 MDL
#Silver – 5000 MDL
#Bronze – 3000 MDL.

Premiile sunt oferite de ZIPhouse cu suportul Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și vor putea fi valorificate în suma echivalentă a unor servicii de promovare.

Bătălia pentru premiul PEOPLE’S CHOICE va fi rulată prin social media între 19 – 22 aprilie. Fotografiile tuturor vitrinelor participante în concurs vor fi plasate pe pagina evenimentului, iar participanților nu le rămâne decât să încurajeze cât mai mulți prieteni să dea like fotografiei vitrinei.

Premiul – acces la platforma de tendințe WGSN pentru o perioadă de 3 luni – este oferit de ZIPhouse. Concursul se va încheia pe 23 aprilie cu Evenimentul de Decernare a Premiilor.

Pentru a participa la concurs participanții trebuie să completeze ACEST FORMULAR.

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente