Soroca: Osemintele unei femei, descoperite într-o gospodărie părăsită

Osemintele unei femei au fost descoperite, în seara zilei de 2 aprilie, într-o gospodărie părăsită la Soroca. Aceasta a fost dată dispărută acum un an.

Foto: UNIMEDIA

„Deplasându-se la fața locului, grupa operativă al IP Soroca, au stabilit că osemintele au fost depistate de către o vecină care uneori supraveghea gospodăria în cauză. În urma măsurilor speciale de investigare, s-a stabilit că osemintele aparțin unei persoane de gen feminin (64 de ani) pe care în anul 2018 a fost pornit un dosar de căutare. Osemintele susmenționate, la examinarea vizuală nu prezintă careva semne de moarte violentă. Ulterior, acestea au fost ridicate și remise spre examinare către medicul legist pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat ofițerul de presă al IP. Soroca, Talpă Svetlana.

Potrivit informațiilor, aceasta era bolnavă psihic și era la întreținerea unor rude, care în vara anului 2018 a ieșit din casă plecând într-o direcție necunoscută. Osemintele au fost recunoscute de către rude după haine, încălțăminte și dantură.


Pub