„Easy Credit” se extinde în continuare prin deschiderea unui nou oficiu în sectorul Rîșcani al capitalei

“Easy Credit” anunță deschiderea unei noi subdiviziuni în sectorul Rîșcani, bulevardul Moscova, 2. Noua locație este disponibilă clienţilor începând cu 21 martie și oferă acces la o gamă de servicii de creditare foarte avantajoase.

Foto: Easy Credit

Oficiul își va desfășura activitatea într-un spațiu mai larg, în condiții mai confortabile, atît pentru clienți, cât și pentru angajați, urmând standardele în ceea ce privește asigurarea unui nivel înalt de calitate în deservirea clienților.

Oficiul din sectorul Rîșcani are mai multe avantaje, printre care amplasarea comodă, un grad sporit de securitate și un număr mai mare de angajați pentru a deservi în timp util clienții.

S-a urmărit creșterea accesibilității la serviciile financiare, noul sediu fiind amplasat pe artera centrală a sectorului, lângă stația de transport public, pentru a fi cât mai aproape atît de clienții din sectorul Rîșcani cât și a celor din suburbii.

Noua locație oferă o gamă completă de servicii, fiind dotată cu terminale de plată self-service de încasare a plăților pentru împrumuturile acordate, astfel încît achitarea ratelor să aibă loc operativ, fără costuri suplimentare și în siguranță.

Oficiul Easy Credit din sectorul Rîșcani funcționează în intervalul orar 9:00-19:00, de luni până sâmbătă, fără pauză de masă. Astfel, persoanele cu un program fix de lucru pot să beneficieze de credite avantajoase în pauza de masă sau după serviciu.

Prin deschiderea prezentei subdiviziuni, rețeaua națională numără 22 de unități: 6 oficii și 16 reprezentanțe deschise în toată țara. Toate aceste acțiuni fac parte din strategia de extindere a reţelei pentru o mai mare acoperire teritorială a companiei, menite să onoreze nevoile clienților. Astfel încît Easy Credit să devină prima lor opțiune atunci când vor alege soluția de creditare.

Adresa noii subdiviziuni Easy Credit / Sursa:Easy Credit

Compania Easy Credit Vă așteptă cu drag pe adresa bd. Moscova, 2 !

Pentru orice alte informații suplimentare echipa eCredit vă stă mereu la dispoziție:

079 905 981

022 999 981

Aplică acum pe www.ecredit.md și află imediat valoarea împrumutului de care poți beneficia!

eCredit fii fericit!


// console.log('no ads situation')