(video) Premieră europeană: Noul Ford Tourneo Custom PHEV

Ford a mai anunțat în cadrul evenimentului special „Go Further” care a avut loc acum câteva ore la Amsterdam, debutul public global al transportorului de persoane Tourneo Custom într-o inovatoare versiune cu propulsie plug-in hybrid.

Combinând capacitatea de a rula cu emisii zero cu lipsa oricărei probleme legate de autonomie, spațiosul Tourneo Custom Plug-In Hybrid oferă opt locuri și va fi disponibil în Europa spre finalul anului 2019.

Foto: autoblog.md

Tourneo Custom Plug-In Hybrid este primul model de acest tip din segmentul său și se numără printre primele mașini dezvăluite ca parte a strategiei Ford de a le oferi clienților europeni una dintre cele mai complexe game de mașini electrificate. Vehiculul poate fi încărcat de la o priză normală, pentru călătorii cu emisii zero – lucru care contribuie la emisii reduse în orașe și îi permite să acceseze zonele urbane dedicate mașinilor cu emisii foarte reduse, care sunt implementate în orașele europene.

Puntea față a lui Tourneo Custom Plug-In Hybrid este antrenată exclusiv de un motor electric/generator alimentat de un pachet de baterii Litiu-Ion cu capacitatea de 13.6 kWh. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub